lørdag 25. april 2009

Mai-sokkenJeg meldte meg inn i Projo's sokkeklubb for et par dager siden. Der bestilte jeg pakken for mai, og idag dumpet den ned i postkassen min. Det gikk fort!

Her er garn og mønster til mai-sokken.

Jeg gleder meg til å begynne å strikke :-)

Link til Projo's sokkeklubb finner du til høyre på denne siden.

fredag 24. april 2009

Kattesokker


Blir de ikke fine?

tirsdag 21. april 2009

Hei igjen,


Vil bare presentere Tiril-pusen vår. Hun elsker også garn og strikketøy, men får ikke lov til å delta! Huff, livet kan være kjiiipt :o(


Sitat fra Tiril:

"Spesielt morsomt er det når jeg får tak i garnet når mormor ser en annen vei, men jeg blir sååå sur når det blir tatt i fra meg!"

søndag 19. april 2009

En kort presentasjonHei,


Så fikk jeg endelig laget min egen blogg :-)

Jeg er en uhelbredlig strikkoman som ønsker å dele mine interesser med andre likesinnede. På denne siden vil jeg etterhvert legge ut informasjon og bilder av mine strikkeprosjekter, samt dele mine tanker og opplevelser omkring dette.

Akkurat nå har jeg to strikkeprosjekter på gang. Det ene er en jakke med flettemønster etter engelsk oppskrift (det var ikke så vanskelig som jeg først trodde). Nå holder jeg på med brystet og raglansfelling. Skal bli deilig å få den ferdig!

Prosjekt nummer to, er sokker med kattemotiv. Disse gleder jeg meg til å bli ferdige med. Er så spent på å se om de passer :-) Oppskriften til disse fant jeg på nettsiden til en fantastisk flink dame som heter Jorid Linvik. Hun lager egne mønstre som hun selger i nettbutikken sin til en rimelig kostnad. Linken til butikken hennes er: http://www.joridweb.com/butikk/butikk.html